• Головна
  • Новини Львова
  • Вчинив ДТП і втік: патрульні спіймали водія, який кермував авто без водійського посвідчення

Вчинив ДТП і втік: патрульні спіймали водія, який кермував авто без водійського посвідчення

ДТП
Фото: pexels

Автомобіль порушника вилучили та доставили на арештмайданчик

У суботу вдень, 11 лютого, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Липинського. Потерпілий з автомобіля BMW повідомив, що винуватець на авто Opel втік з місці автопригоди.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Очевидець події надав поліцейським відео з реєстратора, на якому були видно номерні знаки авто.

Завдяки міським відеокамерам вдалося визначити напрямок руху втікача. Поліцейські розшукали його на одній із заправок неподалік.

За кермом автомобіля була сестра власника. Поліцейські встановили, що таки він вчинив цю ДТП. На 34-річного водія склали три протоколи:

  • за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП);
  • ст. 122 — 4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);
  • ч. 5 ст. 126 (повторне протягом року керування транспортним засобом будучи позбавленим посвідчення водія) КУпАП.

Вчинив ДТП і втік. Патрульні знайшли винуватця і виявилося, що його авто вже було у розшукуВчора вдень патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Липинського. Потерпілий з автомобіля BMW, повідомив, що винуватець втік з місці автопригоди.До поліцейських підійшов очевидець події і надав відео з реєстратора, де чітко були видно номерні знаки та марка авто втікача. Це виявився автомобіль Opel.Завдяки камерам Центру безпеки міста, вдалося вирахувати напрямок руху згаданого транспортного засобу. Поліцейські розшукали його на одній із автозаправних станцій неподалік.За кермом автомобіля була сестра власника. Поліцейські встановили, що таки він вчинив цю ДТП. На 34-річного водія склали три протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122 - 4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом будучи позбавленим посвідчення водія) КУпАП. За останнє порушення передбачений штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.Автомобіль порушника вилучили та доставили на арештмайданчик, оскільки транспортний засіб розшукувала виконавча служба.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Sunday, February 12, 2023

За останнє порушення передбачений штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Автомобіль порушника вилучили та доставили на арештмайданчик, оскільки транспортний засіб розшукувала виконавча служба.

Нагадаємо, у неділю вночі, 12 лютого, на вулиці Равській у Жовкві Львівського району сталася жахлива ДТП, у якій загинуло четверо людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності