• Головна
  • Новини Львова
  • Історична будівля у центрі Львова має неналежний вигляд, а комунальники ігнорують це

Історична будівля у центрі Львова має неналежний вигляд, а комунальники ігнорують це

Історична будівля у центрі Львова має неналежний вигляд, а комунальники ігнорують це

У разі якщо відповідальні служби не виконають зобов’язання, львів’янин просить переглянути тарифи комунальних послуг

У Львові містяни поскаржилися на комунальників, які ігнорують неналежний косметичний стан будинку-пам’ятки архітектури у центрі міста.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Зокрема, у разі відмови привести будівлю у належний стан, львів’янин вимагає перерахувати розмір комунальної плати через невиконання зобов’язань.

«Вул. Староєврейська, 35, будинок-пам'ятка архітектури національного значення, більш відома, як кам’яниця Чоповника. Фасад перебуває в неналежному косметичному стані, а проблема свідомо ігнорується комунальними службами (ЛКП «Старий Львів»). У перелік послуг з поточного ремонту, відповідно до наказу Держжитлокомунгосп України від 10.08.2004 № 150, пункт 1.2.3 Фасадні роботи входить: 1.2.3.4. Просте фарбування фасадів будівель; 1.2.3.8. Піскоструминне очищення фасадів та цоколів. Прошу вжити всіх можливих заходів, для виконання робіт з належного обслуговування фасадів будинку-пам'ятки, як це передбачено відповідними наказами. У випадку відмови надання цієї послуги, прошу перерахувати комунальну плату, у зв'язку з її не наданням», - написав у зверненні користувач Костянтин Мельник.

Натомість адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Галицької районної адміністрації, а про результат повідомлять згодом.

Нагадаємо, у центрі Львова на вулиці Стефаника обвалюється фасад будинку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності