Львів 11 лютого попрощається із загиблим десантником

Прощання із загиблим захисником
Фото: Львівська міська рада

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань

У суботу, 11 лютого, Львів попрощається з Петром Шумським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя в селі Поляна Миколаївського району Львівської області.

Біографічна довідка Героя

Петро Шумський (08.03.1993-05.02.2023). Львів’янин.

Протягом 2000-2008 років навчався у Полянській загальноосвітній школі I ступеня. Закінчив колишній Львівський технікум залізничного транспорту.

У 2019 році проходив військову службу в армії. Наступного року підписав контракт зі Збройними Силами України, виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил.

З початком повномасштабного вторгнення боровся з російськими загарбниками у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Петра Шумського залишилися мати та двоє братів.

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув військовослужбовець зі Львівщини Мигдаль Роман Петрович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності