Ремонт доріг у Галицькому районі у 2023-му коштуватиме понад 10 млн гривень

ремонт дороги

Початкова очікувана вартість робіт становила 12 млн гривень

У 2023 році ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі Львова коштуватиме місту 10 млн гривень.

Відповідний тендер на послуги з ремонту опублікований на «Prozorro».

Тендер на послуги з поточного ремонту доріг та тротуарів 27 січня оголосила Галицька районна адміністрація міста. Очікувана вартість послуги становила 12 млн гривень.

У тендері взяло участь лише одне підприємство — ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району» із пропозицією 10 млн 97 тис. гривень. Наразі Галицька районна адміністрація планує укласти договір з ЛКП.

Згідно з тендерною документацією, підприємство повинне у 2023 році зняти асфальтобетонне покриття дороги та влаштувати нове покриття на площі 150 м кв., здійснювати ямкові ремонти доріг, розібрати тротуари із плит на площі 800 м кв., улаштувати тротуари загальною площею 1,5 тис. м кв.

Окрім того, комунальники мають розібрати покриттів з дрібно розмірних фігурних елементів мощення на площі 300 м кв., розібрати та встановити бетонні поребрики довжиною 100 м тощо.

Гарантійний термін відремонтованих доріг та тротуарів повинен становити 12 місяців. Зазначається, що виконавець робіт відповідає за дефекти, виявлені у межах гарантійного строку, якщо він не доведе, що вони сталися внаслідок зносу об’єкта або його частин.

Нагадаємо, у Львові на місяць перекриють частину вулиці у Личаківському районі. З 3 лютого до 15 березня буде перекрито рух транспорту на вул. Поетичній, від будинку №7 до вул. Бігової. Водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності