• Головна
  • Новини Львова
  • У жінки передчасно почалися перейми: львівські патрульні супроводили авто до пологового

У жінки передчасно почалися перейми: львівські патрульні супроводили авто до пологового

ДТП
Фото: pexels

Народжувати жінці на такому терміні було небезпечно для дитини

Днями, близько 17-ої години, на вулиці Стрийській патрульні допомогли чоловіку, дружина якого народжувала, дістатися пологового.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

До патрульних підбіг чоловік і попросив супроводити в пологовий на вулиці Пилипа Орлика, адже у його дружини почалися перейми.

Патрульні Олег Квик та Тарас Оленич увімкнули проблискові маячки та супроводили через усе місто автомобіль із майбутньою мамою. Жінку передали медикам.

Патрульні через усе місто у годину пік супроводили авто із жінкою, у якої передчасно почалися переймиДнями, близько 17-ї години, на вулиці Стрийській патрульні помітили у дзеркало заднього виду, що водій сигналізує їм фарами. Поліцейські зупинилися. До них підбіг чоловік і попросив допомоги у супроводі в пологовий на вулиці Пилипа Орлика, адже у його дружини почалися перейми.Патрульні Олег Квик та Тарас Оленич негайно увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів і супроводили через усе місто автомобіль із майбутньою мамою. Жінку передали медикам.Перейми виявилися передчасними і народжувати жінці на такому терміні було небезпечно для дитини. Завдяки тому, що вагітна змогла швидко дістатися до лікарні, медикам вдалося зробити все необхідне, щоб маля народилося в терміни та здорове.Дякуємо колегам за чуйність 🤝

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, February 8, 2023

Перейми виявилися передчасними і народжувати жінці на такому терміні було небезпечно для дитини. Вагітна змогла швидко дістатися до лікарні, тому медикам вдалося зробити все необхідне, щоб дитина народилася в терміни та здоровою.

Нагадаємо, днями патрульні врятували чоловіка, який планував вкоротити собі віку. Оглянувши 41-річного львів'янина, правоохоронці виявили поріз на руці. Вони наклали турнікет, щоб зупинити кровотечу, привели чоловіка до тями та викликали медиків. На місці події патрульні знайшли прощальну записку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності