У Львові на 7 років за ґрати посадили грабіжника, який побив людину

Чоловіка визнали винним у розбійному нападі та крадіжці

Франківський районний суд м. Львова виніс вирок зловмиснику, який систематично крав з магазинів та побив і пограбував людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/4494/19.

Встановлено, що зловмисник побив та пограбував потерпілого у вересні 2020 року, перебуваючи на сходовому марші, який веде з вул. Сахарова до студентського пару та гуртожитків НУ «Львівська політехніка», побив та пограбував потерпілого.

Обвинувачений повалив чоловіка на сходи, у результаті чого останній вдарився головою об сходи. Внаслідок удару він вибив зуб та отримав перелом суглобового відростка нижньої щелепи. Після скоєного грабіжник викрав у жертви мобільний телефон, пристрій для нагрівання тютюну, годинник та гаманець.

Також у судовому вироку зазначається, що зловмисник систематично протягом 2019-2020 років крав продукти з магазинів. У 2022 році він вже був судимий за крадіжку.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у крадіжці та розбійному нападі. Йому призначили 7 років 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Львівщині покарали вже раніше судимого зловмисника, який проник у будинок та викрав майна на понад 160 тис. гривень. Чоловік проник на територію приватного подвір’я, де із зачиненого гаража взяв сокиру та за її допомогою потрапив у будинок.

У будинку обвинувачений викрав гроші в розмірі 15 тис. грн, 1 500 євро, 500 доларів, золоті вироби та інші прикраси.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності