• Головна
  • Новини Львова
  • Шум і вібрація не зменшились: львів’яни простять вдруге відремонтувати кондиціонер на одному з магазинів міста

Шум і вібрація не зменшились: львів’яни простять вдруге відремонтувати кондиціонер на одному з магазинів міста

У грудні мешканці прилеглих будинків вже просили полагодити кондиціонер

Львів’яни скаржаться на шум від кондиціонера, що встановлений у магазині «Напої та тютюн» на перехресті вулиць Декарта та Братів Міхновських.

Відповідне звернення Миколи Феника з’явилося 7 лютого у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

Понад місяць тому чоловік, який написав допис на «Гарячій лінії», вже скаржився на цей кондиціонер. Тоді власники зняли несправний прилад. Тепер же вони змонтували кондиціонер знову, але без проведення ремонту.

«Шум і вібрація від нього залишились на такому ж рівні. Прохання повпливати для проведення якісного ремонту чи заміни кондиціонера», — зауважує Микола Феник.

Орієнтовно місяць тому писав пост по несправності кондиціонера у магазині напої та тютюн на перехресті вулиці Декарта та Братів Міхновських. Власники зняли несправний кондиціонер, а тепер змонтували без проведення ремонту. Шум і вібрація від нього залишились на такому ж рівні. Прохання повпливати для проведення якісного ремонту чи заміни кондиціонера.

Posted by Микола Феник on Tuesday, February 7, 2023

У відповідь на пост чоловіка «Гаряча лінія міста Львова» скерувала звернення до Залізничної районної адміністрації. Про результати адміністратори спільноти обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, вперше на шум від кондиціонера в магазині мережі «Напої та тютюн» на перехресті вулиць Декарта та Братів Міхновських у Львові мешканці кількох будинків скаржилися ще у грудні. На той момент гудіння приладу заважало спати дітям та людям літнього віку у прилеглих будинках. На неодноразові звернення працівники та власники магазину не реагували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності