• Головна
  • Новини Львова
  • Сніг приховав розмітку, а водії паркуються будь-де: львів’яни скаржаться на комунальників, які не прибирають парковки

Сніг приховав розмітку, а водії паркуються будь-де: львів’яни скаржаться на комунальників, які не прибирають парковки

Водночас адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відреагували на звернення та скерували його до відповідальних установ

У Львові містяни скаржаться на те, що сніг та болото приховали межі паркувального майданчика на вулиці Київській, тож водії паркуються, де їм заманеться. Водночас місцеві жителі вказують, що ЛКП «Львівавтодор», яке обслуговує цей паркувальний майданчик, не розчистило його від снігу.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Прошу зобов'язати ЛКП «Львівавтодор» як оператора, що обслуговує паркувальний майданчик на вул. Київській (в зоні номерів будинків вул. Київська, 24-28а та інших зонах на цій вулиці), розчистити розмітку в зоні паркувального майданчика, яка розмежовує паркомісця, що належать до паркувального майданчика та паркомісця поза його межами. Вже декілька днів розмітка прихована снігом та болотом, що спотворює межі паркувального майданчика та вводить в оману водіїв і зумовлює їх незаконне штрафування», — йдеться у повідомленні користувача Дмитра Левицького.

Крім того, дописувач зауважив, що варто розглянути такі заходи стосовно інших паркувальних майданчиків у Львові та провести додатковий інструктаж для інспекторів з паркування, аби «унеможливити незаконне штрафування транспортних засобів, які запарковані поза межами паркувального майданчика відповідно до розмітки та знаків ПДР».

Водночас адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відреагували на звернення та скерували його до ЛКП «Львівавтодор» та управління безпеки  Львівської міськради, а про результат повідомлять згодом.

Нагадаємо, львів’яни скаржаться на неналежне очищення доріг. На площі Двірцевій поблизу львівського вокзалу сніг заблокував смугу руху автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності