Замість штрафу може сісти у тюрму: у Львові водій запропонував патрульним хабар

Підійшовши до службового автомобіля, чоловік поклав у салон автівки 300 гривень

У Львові чоловік, який неправильно припаркувався, запропонував поліцейським хабар.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У неділю, 5 лютого, правоохоронці помітили на площі Двірцевій неправильно припаркований автомобіль Skoda Fabia. Відтак, патрульні повідомили 50-річному водію про відповідальність за правопорушення.

Втім, під час розгляду справи львів‘янин почав вимагати, аби патрульні показали відеофіксацію правопорушення. А потім, підійшовши до службового автомобіля, чоловік поклав у салон автівки 300 гривень. Інспектори попередили чоловікова про кримінальну відповідальність, але правопорушник сказав, що знає про неї, та продовжив наполягати, аби поліцейські не виносили постанови на нього і взяли гроші. Натомість патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка в присутності експерта та понятих вилучила гроші.

Тож, крім постанови за ч. 1 ст. 122 (порушення правил зупинки/стоянки) КУпАП, водію тепер загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Максимальне покарання яке загрожує чоловікові — ув’язнення терміном від 5 до 10 років.

Нагадаємо, у Львові на площі Двірцевій поблизу львівського вокзалу сніг заблокував смугу руху автомобілів. Водночас біля залізничного вокзалу кілька днів тому встановили делініатори, які повинні унеможливити паркування транспорту на проїзній частині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності