Бездомні люди у Львові потребують взуття та білизну: куди слід приносити

Бездомні люди у Львові потребують взуття та білизну: куди слід приносити

Речі слід приносити безпосередньо до центру, що на вулиці Кирилівській, 3а

У Львові діє Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, у якому людина може переночувати та поїсти, отримати теплий одяг, відновити документи та отримати допомогу в пошуку роботи. Там зараз є потреба у чоловічому та жіночому взутті, а також білизні, тож усіх небайдужих просять допомогти.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Так, взуття та білизну слід приносити безпосередньо до центру, що на вулиці Кирилівській, 3а. Контактні телефони: 233-10-49; 233-14-79.

Додамо, в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на обліку перебуває майже 4 тисячі людей, яким фахівці надають різну підтримку. Це юридичні, інформаційні, медичні, соціальні та інші послуги. Зокрема, торік тут надали майже 5 тисяч консультацій та 2 тисячі медичних послуг.

Відтак, у 2022 році послугами відділення нічного перебування скористалась 281 людина, з них 36 жінок та 245 чоловіків. Зазвичай, у відділення нічного перебування щодоби вертаються 30-35 осіб. Також у центрі працює кухня, яка дає змогу забезпечити разовим харчуванням клієнтів відділення нічного перебування (розроблене 10-денне меню, яке включає в себе першу і другу страви, салат та напій).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності