• Головна
  • Новини Львова
  • Лисиці, єноти, поні та лебеді: у Львові Домівка врятованих тварин дає звірам другий шанс на життя

Лисиці, єноти, поні та лебеді: у Львові Домівка врятованих тварин дає звірам другий шанс на життя

Лисиці, єноти, поні та лебеді: у Львові Домівка врятованих тварин дає звірам другий шанс на життя

Багатьох мешканців притулку евакуювали до Львова зі зони бойових дій

У львівській Домівці врятованих тварин дають шанс на друге життя тим тваринкам, які ледь не загинули. У притулку можна побачити лисиць, єнотів, поні та багатьох інших тварин.

LVIV.MEDIA показує відеорепортаж із притулку.

Тваринки потрапляють сюди зі різник куточків України. У кожної є своя історія — когось врятували від забою чи жорстоких господарів, ще когось викупили з хутряної ферми чи пересувного цирку.

Багатьох мешканців притулку евакуювали до Львова зі зони бойових дій.

Також домівці можна допомогти — у притулку приймають волонтерську та матеріальну допомогу. Крім цього, можна прийти і вигуляти собак або ж взяти у сім’ю кота чи собаку.

🦊 Домівка врятованих тварин — другий шанс на щасливе життя для постраждалих звірят. Лисиці, єноти, собаки, лебеді, поні та навіть вовки. Таких пухнастиків, вухастиків, пташок та безліч інших тварин можна зустріти у Домівці врятованих тварин. Тваринки потрапляють сюди зі всіх куточків України і кожна має свою історію — когось врятували від забою чи жорстоких господарів, ще когось викупили з хутряної ферми чи пересувного цирку, чимало мешканців притулку евакуювали до Львова зі зони бойових дій. Усі небайдужі можуть долучитись до порятунку — у притулку приймають волонтерську та матеріальну допомогу (фінансову або у вигляді їжі для тварин), а також можна прийти і вигуляти собак, або ж взяти у свою сім'ю кота чи собаку. Домівка врятованих тварин розташована у парку "Знесіння", що на вулиці О. Довбуша, 24 у Львові. Притулок працює щодня з 10:00 до 17:00.

Posted by LVIV.MEDIA - Новини Львова on Sunday, February 5, 2023

Домівка врятованих тварин розташована у парку «Знесіння», що на вулиці О. Довбуша, 24 у Львові. Притулок працює щодня з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, У Домівці врятованих тварин з’явився новий мешканець — 9-річний кінь Бадді. Доправити хвору тварину з Краматорська до Львова допомогла одна з англійських зоозахисних організацій. Тепер кінь отримує належний догляд, лікування та гідні умови проживання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності