Раптово помер відомий львівський екскурсовод

Петро Радковець

Він славився своєю унікальною майстерністю ознайомити туристів зі Львовом та показати найпрекрасніші куточки міста

На 58 році життя зупинилося серце відомого львівського гіда та краєзнавця Петра Радковця.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

«Разом з ним пішла частинка Львова, частинка нашої історії. Я не знаю хто краще за Петра зможе її переказати», — написав Андрій Садовий.

Петро Радковець — екскурсовод та найвідоміший знавець Львова. Народився він у 1964 році у Львові. Служив в армії й згодом закінчив Українську академію друкарства.

Петро працював у Львівській науковій бібліотеці імені В. Стефаника, Горохівській друкарні та видавництві «Центр Європи». Останні роки займався проведенням екскурсій по Львові. Він був членом історичної секції «Товариства Лева». Петро Радковець славився на всю Україну своєю унікальною майстерністю ознайомити туристів зі Львовом та показати найпрекрасніші куточки міста.

Відео з особистої сторінки Петра Радковця в Instagram.

Також він був учасником низки проєктів про Львів. Зокрема Петро став головним екскурсоводом в межах соціально-культурного проєкту для військових «Місто лікує». Він проводив безкоштовні екскурси містом Лева для військовослужбовців, які лікуються чи проходять реабілітацію у медичних закладах Львова.

Вранці 5 лютого його серце перестало битися. Світла Пам’ять Петру Радківцю !

Нагадаємо, на 94-му році життя помер відомий український поет, громадсько-політичний діяч, Герой України Дмитро Павличко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності