• Головна
  • Новини Львова
  • Гендиректор World Central Kitchen показав, як у Львові відбувається будівництво клініки Superhumans (відео)

Гендиректор World Central Kitchen показав, як у Львові відбувається будівництво клініки Superhumans (відео)

Клініка має відкритись у квітні 2023 року

Генеральний директор гуманітарного проєкту World Central Kitchen Нейт Мук зараз перебуває у Львові.

Так, 4 лютого у соцмережах він оприлюднив відео, де продемонстрував, що відвідав будівництво клініки Superhumans Center.

«Я у Львові, в Україні, у сучасному центрі протезування Superhumans, який ми допомагаємо будувати — він відкриється у квітні. Лише за 11 місяців 10 000 українців (багато дітей) потребували ампутації. У цьому Центрі вони можуть залишитися для реабілітації та терапії», - написав Мук.

Додамо, World Central Kitchen - «супергерої кулінарії», які в час війни готують під обстрілами вдень та вночі — аби допомогти тим, хто цього потребує. Це американська некомерційна організація, яка займається гуманітарною допомогою у сфері харчування. Організація створена у 2010 році шеф-кухарем та філантропом Хосе Андреасом, іспанцем за походженням, який вже багато років працює та має ресторанний бізнес у США. World Central Kitchen вперше почали працювати в Україні після початку повномасштабного вторгнення Росії. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Нагадаємо, Superhumans Center — це ініціатива співвласника порту TIS Андрія Ставніцера. Унікальне місце, де працюватимуть фахівці з США та ЄС. Тут будуть застосовувати найкращі практики для протезування дітей та дорослих, реконструктивного лікування — хірургічні операції з відновлення понівечених частин тіла, а також реабілітації військових і тих людей, які постраждали через напад Росії.

У закладі, де працюватиме клініка, відремонтували приміщення та вже розгорнули 820 ліжок — 310 хірургічних, 230 терапевтичних та 160 реабілітаційних. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності