У Львові біля залізничного вокзалу встановили делініатори

У Львові біля залізничного вокзалу встановили делініатори

Обмежувачі встановили тимчасово — на два місяці

У Львові на під’їзді до залізничного вокзалу з вул. Чернівецької встановили делініатори. Вони повинні унеможливити паркування транспорту на проїзній частині. Зазначається, що попри відповідні дорожні знаки, водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Загальна довжина ділянки з розподільчими стовпчиками — орієнтовно 50 м. Втім наразі обмежувачі тимчасові. Однак, якщо вони допоможуть припинити незаконне паркування на цій локації, то їх встановлять на постійній основі.

«Проблема в тому, що і таксисти, і ті, хто очікує пасажирів з поїзда, паркуються на тривалий час в смузі руху, затримуючи інших водіїв. Делініатори унеможливлюють таке паркування, оскільки більше немає можливості об’їхати припарковані авто іншою смугою. Таким чином ми стимулюємо водіїв не зупинятися в місці, де це й так заборонено правилами дорожнього руху. Натомість вони можуть користуватися створеними на пл. Двірцевій місцями посадки-висадки пасажирів та автостоянкою», — пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Він додав, що наразі обмежувачі встановили на 2 місяці.

Нагадаємо, частину вулиці Поетичної у Львові перекриють для руху транспорту. Там мінятимуть 300 м аварійного водопроводу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності