Порізав вени та хотів померти: львівські патрульні врятували 41-річного чоловіка

ДТП
Фото: pexels

У квартирі поліцейські побачили закривавленого чоловіка

Днями патрульні врятували чоловіка, який планував вкоротити собі віку.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Друг чоловіка повідомив, що той має намір покінчити із життям і на дзвінки не відповідає. Сказав, що не знає, де він може перебувати, але назвав адресу його проживання.

Заступник командира роти Віталій Муха з напарником Михайлом Тремком негайно поїхали до згаданого друга додому. Двері оселі були прочинені, на стук і голосове звернення ніхто не реагував. Через прочинені двері поліцейські побачили на підлозі непритомного закривавленого чоловіка.

Коли кожна секунда важлива: львівські патрульні надали домедичну допомогу чоловікові, який хотів вкоротити собі вікуДнями до патрульних надійшов виклик про спробу самогубства. Заявник повідомив, що його друг має намір здійснити невиправне і на дзвінки не відповідає. Сказав, що не знає, де він може перебувати, але назвав адресу його проживання.Заступник командира роти Віталій Муха з напарником Михайлом Тремком негайно поїхали до згаданого друга додому. Двері оселі були прочинені, на стук і голосове звернення ніхто не реагував. Через прочинені двері поліцейські побачили на підлозі непритомного закривавленого чоловіка. Тож одразу кинулися йому на допомогу.Оглянувши 41-річного львів'янина, охоронці правопорядку виявили поріз на руці. Вони негайно наклали турнікет, щоб зупинити кровотечу, привели чоловіка до тями та викликали медиків. На місці події патрульні знайшли прощальну записку.Дочекавшись медиків, патрульні передали їм чоловіка та супроводили карету швидкої до лікарні.Дякуємо патрульним за ще одне врятоване життя.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Thursday, February 2, 2023

Оглянувши 41-річного львів'янина, правоохоронці виявили поріз на руці. Вони наклали турнікет, щоб зупинити кровотечу, привели чоловіка до тями та викликали медиків. На місці події патрульні знайшли прощальну записку.

Патрульні викликали медиків та передали їм чоловіка.

Нагадаємо, львівські правоохоронці спільно з медиками повернули до життя підлітка. Під час патрулювання на площі Адама Міцкевича до правоохоронців підійшов схвильований чоловік та попросив допомоги. Він розповів, що вдома у Сихівському районі у нього помирає 14-річний син, і йому терміново потрібно додому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності