• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові жінку спробували обікрасти на велику суму: вона змогла відбитися від нападників

У Львові жінку спробували обікрасти на велику суму: вона змогла відбитися від нападників

пограбування
Фото: Freepik

Інцидент стався у березні 2019 року на вул. Шолом-Алейхема

Шевченківський районний суд м. Львова покарав умовним терміном грабіжника, який намагався пограбувати жінку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/2781/19.

Інцидент стався ще у березні 2019 року. Двоє грабіжників напали на жінку на вул. Шолом-Алейхема у Львові та намагалися відібрати у неї сумочку.

Обікрасти жінку зловмисники вирішили раптово, коли та проходила по вулиці. Один з чоловіків підійшов до потерпілої, взяв за плечі, розвернув її на себе та схопив руками сумку жінки. Зрозумівши, що потерпіла не відпускає сумку, обвинувачений взяв ніж-брелок та обрізав ремінець. Втім, жінка притиснула сумку обома руками до тіла, впала на тротуар обличчям до низу та почала кликати на допомогу.

Злякавшись, зловмисники покинули місце події. Одного з грабіжників затримала поліція відразу, а інший прийшов до правоохоронців добровільно через декілька днів. Зазначається, що у жінки в сумці було 20 тис. гривень, 1 тис. доларів та 1,2 тис. злотих.

Обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні грабежу групою осіб за попередньою змовою. Він розповів, що не хотів заподіяти шкоди здоров'ю потерпілої, а лише пограбувати.

Тим часом у судовому засіданні потерпіла сказала, що зловмисники словесно їй не погрожували, не заподіяли тілесних ушкоджень, вона не має претензій до обвинуваченого, а шкоду їй відшкодовано. Також вона не заявляла цивільний позов.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у грабежі та призначив покарання у виді позбавлення волі на 4 роки. Втім, грабіжника звільнили від відбування покарання, встановивши випробувальний термін 2 роки.

Нагадаємо, у Львові суд покарав чоловіка позбавленням волі на 15 років за пограбування магазину та вбивство двох співмешканок. Зловмисник вбив спочатку співмешканку, з якою зустрічався, після чого вбив її доньку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності