• Головна
  • Новини Львова
  • Втечі дітей, вигул собак на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні: муніципали відзвітували за січень

Втечі дітей, вигул собак на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні: муніципали відзвітували за січень

Загалом інспектори склали 57 протоколів на громадян

ЛКП «Муніципальна варта» відзвітувало за перший місяць 2023 року.

Інформація про це з’явилась на сторінці підприємства у Facebook.

Велика проблема в місті існує з торгівлею у незаконних місцях. Інспектори відділу проведення рейдів за січень 2023 року склали 57 протоколів на громадян. Окрім цього, на Гарячу лінію міста надійшло ще 23 звернення мешканців міста Львова та 12 звернень на гарячу лінію ЛКП «Муніципальна варта» щодо стихійної торгівлі. На жаль, попри заборону, правопорушники й надалі продовжують здійснювати торгівлю у невстановлених місцях.

Під час контролю в’їздів у місто, блокпостів й об’єктів критичної інфраструктури працівники відділу «Центр безпеки міста» за допомогою відеокамер допомогли поліції у розшуку 1 особи, надали докази до скоєння 71 злочину та виявили 52 авто, які причетні до ДТП.

Також працівники «Муніципальної варти» здійснюють контроль територій модульних містечок. За січень 2023 року їм вдалося зупинити двох порушників комендантської години. Ними виявилися жителі містечка для ВПО на вулиці Пулюя, 20. Охоронцям порядку вдалося розшукати двох дітей, які проживали в модульному містечку на вулиці Над Джерелом. Їх повернути додому та провели профілактичні бесіди з батьками.

Окрім цього, в ході здійснення заходів охорони громадського порядку впродовж місяця зупинили багато правопорушень на міських об’єктах. Зокрема, виявлено 6 випадків вигулу собак на території Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Власників собак не оштрафували, з ними лише провели профілактичні бесіди.

Нагадаємо, у Львові оштрафували чоловіка, який підробив водійське посвідчення. Його зупинили через несправність заднього лівого габариту автомобіля.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності