• Головна
  • Новини Львова
  • Торгували наркотиками оптом та у роздріб: у Львові викрили злочинців, які збували «метадон»

Торгували наркотиками оптом та у роздріб: у Львові викрили злочинців, які збували «метадон»

Торгували наркотиками оптом та у роздріб: у Львові викрили злочинців, які збували «метадон»

Злочинці мали чітко розподілені ролі та збували наркотичні речовини мешканцям Львова та області

У Львові викрили групу торговців «метадоном». Злочинцям загрожує до 12 років ув’язнення.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини та поліції Львівщини.

До складу організованої злочинної групи входили троє чоловіків віком 47 років (організатор), 33 та 31 роки, а також 36-річна жінка. Всі вони — мешканці Львова, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності. Злочинці мали чітко розподілені ролі та збували наркотичні речовини мешканцям Львова та області гуртом і вроздріб, лише при особистій зустрічі з «клієнтами» — з рук в руки.

Правоохоронці задокументували кілька фактів реалізації «метадону» та затримали підозрюваних. Натомість під час обшуку у помешканні одного з учасників групи правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з вмістом речовини білого кольору кристалічної форми, схожої на «метадон», флеш-накопичувачі, банківські картки та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертизу.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене в складі організованої групи, повторно) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, позбавленням волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Нагадаємо, поліцейські викрили 36-річного жителя Львівщини, який мав із собою згортки з речовиною, схожою на «амфетамін».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності