Спортсмен зі Львова виграв Кубок України з фехтування

Водночас інший львів’янин виграв «бронзу»

У Львові, в спортивному комплексі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, триває Кубок України з фехтування на рапірах. У п’ятницю, 27 січня, там визначилися медалісти в особистих змаганнях.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Так, у чоловічій рапірі переможцем національного Кубка став 33-річний львів'янин Клод Юнес. Підопічний Сергія Гаравського спершу став переможцем своєї групи, вигравши всі 6 дуелей. Після чого в турі прямого вибування Клод переміг львів'янина Якова Гойду (15:5), киянина Олександра Волкова (DNF), львів'янина Максима Гаравського (15:7), Владислава Скалія (15:9) з Миколаївщини у півфіналі та з таким же рахунком у фіналі киянина Андрія Погребняка.

Додамо, що бронзовим призером Кубка України став ще один львівський спортсмен – Даниїл Гойда (тренери – Пилип та Андрій Колеснікови). Крім того, у чільну вісімку також потрапили Максим Гаравський (5-те місце) і Пилип Колесніков (8-ме місце).

Нагадаємо, перемогою львів'янок над киянками завершився фінальний матч командних змагань чемпіонату України з фехтування на шпагах, який відбувся у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності