У Львові помітили Віталія Кличка: чому він приїхав

У Львові помітили Віталія Кличка: чому він приїхав

Сьогодні до Львова прибули близько 30 мерів

У Львові помітили мера Києва Віталія Кличка.

Про це стало відомо із соцмереж 27 січня.

Зазначимо, що Кличко приїхав до Львова на апеляційне засідання суду щодо справи про відсторонення мера Чернігова Владислава Атрошенка від виконання службових обов‘язків.

Він заявив про тиск на місцеве самоврядування через справу про відсторонення Атрошенка

Додамо, що підтримати Владислава Атрошенка прибуло близько 30 мерів великих та малих міст.

Зазначимо, що 15 вересня 2022 року НАЗК вручило Владиславу Атрошенку адмінпротокол про те, що він у своїх приватних інтересах 2 серпня 2022 року дав вказівку особистому водієві перевезти його власне авто Tesla Model X за кордон. При цьому водію мера оформили відрядження та виділили з бюджету кошти, у тому числі на бензин. Також дружина Атрошенка 5 березня покинула територію України через ПП «Шегині» за кермом службового автомобіля мера Чернігова Toyota Camry. У ДБР щодо цього повідомили, що дружина Атрошенка впродовж 3 місяців використовувала машину не за призначенням у той час, коли бюджет Чернігова сплачував лізингові платежі за цю ж автівку.

Відтак, 7 грудня 2022 року Яворівський районний суд Львівської області наклав на Атрошенка адмінштраф у розмірі 6 800 грн та відсторонив його на 1 рік від займаної посади (інкримінувались ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адмінправопорушення).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності