• Головна
  • Новини Львова
  • Аварійні тротуари, які 40 років ніхто не ремонтував: у Львові жителі скаржаться на розбитий тротуар на Сихові

Аварійні тротуари, які 40 років ніхто не ремонтував: у Львові жителі скаржаться на розбитий тротуар на Сихові

Аварійні тротуари, які 40 років ніхто не ремонтував: у Львові жителі скаржаться на розбитий тротуар на Сихові

У Сихівській РА відповіли, що ці ремонтні роботи потребують капітального ремонту, але через війну його зараз не проводитимуть

У Львові місцеві жителі скаржаться на жахливий стан тротуарів на вулиці Хоткевича, 54. Люди кажуть, що цей хідник не ремонтували більш як 40 років. Натомість у місцях, де зійшов верхній шар асфальту, регулярно утворюється болото

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

«Біля будинку 54 по вулиці Хоткевича тротуари в аварійному стані, місцями вже болото стоїть, на неодноразові звернення до адміністрації у попередні роки тільки обіцянки, а тротуарам по 40 років і їх ще не ремонтували. Велике прохання поремонтувати тротуари», — написав у зверненні користувач Богдан Воропай.

Водночас адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Сихівської районної адміністрації. Вже згодом вони оприлюднили відповідь Сихівської РА.

«Люк не становить небезпеки, дані ремонтні роботи потребують капітального ремонту, проте у зв’язку з воєнним станом у країні, кошти на капітальні видатки не виділяються, на даний час не передбачено ремонт вказаного тротуару», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, жителі Рудного, що біля Львова, скаржаться на вирву поблизу каналізаційного люка.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності