У Львові біля одного з ліцеїв затримали «закладчика»

Усі вилучені речовини скеровано на експертизу

У Львові поблизу ліцею на вулиці Симоненка правоохоронці затримали «закладчика». За скоєне 24-річному львів’янину загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у понеділок, 23 січня, близько 15:30 дільничні офіцери під час патрулювання території помітили чоловіка, який поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього розфасовані зіп-пакети з наркотичними речовинами.

Правоохоронці вилучили у 24-річного львів’янина 15 зіп-пакетів з кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну речовину «Альфа», а також 4 зіп-пакети з речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін. Крім того, поліцейські виявили неподалік ліцею три «закладки» амфетаміну, які встиг зробити зловмисник. Усі вилучені речовини скеровано на експертизу.

Поліцейські затримали «закладчика». На нього відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування. Суд невдовзі обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, нещодавно у Львові правоохоронці затримали трьох порушників комендантської години та вилучили в них, ймовірно, заборонені речовини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності