• Головна
  • Новини Львова
  • Перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини своїй дівчині, виявилася недійсною — ЛКП «Ратуша-сервіс» 

Перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини своїй дівчині, виявилася недійсною — ЛКП «Ратуша-сервіс» 

Перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини своїй дівчині, виявилася недійсною — ЛКП «Ратуша-сервіс»

«Червоні» перепустки такого типу втратили чинність у березні 2021 року

Перепустка на проїзд центральною частиною Львова, яку напередодні очільник патрульної поліції Львівщини подарував своїй дівчині, виявилася недійсною.

Про це під час брифінгу повідомила керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс» Ірина Тихоліз.

«Червоні» перепустки такого типу втратили чинність у березні 2021 року і їх замінили новими зразками.

«Тепер перепустки такого типу замінили «коричневими». Їх мали службові машини, для разових заїздів, обслуговування делегацій, обслуговування реставраційних робіт. Вона діє як разова та є тимчасовою для категорії «Д». Такі перепустки не продаються, лише йдуть чітко з реєстру через ЦНАП. Просто прийти, принести листочок і попросити перепустку не можна» зазначила вона.

За її словами, наразі триває службове розслідування на підставі опублікованого відео, щоб з'ясувати, на яку машину, за якими підставами та що за документ був у ролику.

Нагадаємо, що керівника Управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенка відсторонили від виконання службових обов'язків.

Причиною відсторонення стало відео, на якому він дарує своїй дівчині перепустку на проїзд пішохідною зоною на площі Ринок у Львові. 

Керівництво Департаменту патрульної поліції прийняло таке рішення та призначило службове розслідування.

Додамо, що у Львові заборонений в'їзд на площу Ринок приватним автомобілям.

За процедурою, ЛКП «Ратуша-сервіс» видає перепустки на заїзд на площу Ринок у Львові після погодження на виконкомі.

Є певна процедура отримання таких перепусток вони видаються лише мешканцям, які в тому мікрорайоні проживають, або людям, які є маломобільними і потребують туди добиратися.

Додамо, що з 1 серпня 2018 року вступили в дію нові перепустки (зокрема, змінили кольори) для в'їзду транспорту в центральну пішохідну зону міста. Перепустки видаються терміном на один рік. Для мешканців і спецтранспорту вони безкоштовні. 3 грудня 2018 року міськрада змінила порядок в'їзду авто до ценру Львова. Львів'яни, які прописані в центрі, отримували лише одну перепустку на всіх жителів квартири. Влітку минулого року виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до Положення про порядок в’їзду транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини м. Львова, обмеженої пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича. З того часу транспортні засоби категорії «Г» зможуть перебувати у центральній частині міста лише до 09.00.

Додамо, що Роман Пилипенко очолював патрульну поліцію Львова з 6 червня 2017 року. Він народився у місті Макіївка Донецької області. У 5 років разом з родиною переїхав до Донецька. 

З 2001 до 2008 років Пилипенко служив в МВС України. З 2005 року був старшим оперуповноваженим спеціального відділу боротьби з правопорушеннями в сфері інтелектуальної власності та високих технологій при Управління Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Донецькій області.

З 2014 до 2015 років займався приватною юридичною практикою, а потім пішов працювати командиром 5-ої роти 1-го батальйону УПС МВС у м. Києві.

З липня до листопада 2015 року працював командиром 4-го батальйону УПС МВС у м. Львові, а з листопада 2015-го до квітня 2016 року був заступником начальника Управління патрульної поліції м. Львова ДПП НПУ.

З квітня 2016 року працював керівником патрульної поліції Запоріжжя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності