У Садового показали, яким буде житло для пацієнтів центру «Незламні» у Львові

У Садового показали, яким буде житло для пацієнтів центру «Незламні» у Львові

Комплекс багатоквартирних житлових будинків для пацієнтів зведуть на вулиці Івана Миколайчука

Для пацієнтів, які будуть проходити реабілітацію у центрі «Незламні» у Львові, збудують муніципальне житло. У міськраді представили проєкт житлового комплексу, який переміг на конкурсі.

Про це повідомили на сайті ЛМР.

Проєкт розробила команда харківського архітектурного бюро Drozdov & Partners. Загалом пропозиції подали 25 команд архітекторів із Києва, Львова, Вінниці, Дніпра та Чернівців.

Зазначається, що комплекс багатоквартирних житлових будинків для пацієнтів зведуть на вулиці Івана Миколайчука. У його складі запустять центр соціальної та професійної адаптації та дитячий центр.

На першому етапі житло буде призначене для тих, хто проходить реабілітацію у Львові. Надалі його можна буде використовувати і як соціальне житло.

Додамо, для того, аби зробити лікування й реабілітацію людей комфортними й доступними в Україні, у Львові в Національному центрі реабілітації «Незламні» (UNBROKEN) з кожним українцем працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, уже відкрили протезну майстерню та встановлюють біонічні протези. Детальніше про це можна дізнатись тут. Натомість зробити пожертву можна, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, українці, які вимушено переїхали з рідних міст до Львова через війну, отримують тут прихисток і допомогу, зокрема й медичну. Так, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну лікування й консультації в місті вже отримали понад 127 тисяч людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності