Створює для військових умови, наближені до реальних: ПвК «Захід» отримало VR-тренажер

Створює для військових умови, наближені до реальних: ПвК «Захід» отримало VR-тренажер

Також військові отримали ще одну партію обладнання для командних центрів

Повітряне командування «Захід» отримало чергову партію обладнання та перший VR-тренажер, який імітує роботу ПЗРК.

Про це повідомили у пресслужбі Львівського ІТ Кластера.

Так, VR-тренажер навчає роботи з ПЗРК «Ігла-1». Тренажер дозволяє під час навчання перенести військового в умови, максимально близькі до реальних, та ефективніше готувати до виконання завдань. Раніше військові ПвК «Захід» їздили на такі заняття в спеціальні навчальні центри, але завдяки власному VR-тренажеру, вони можуть навчатися безпосередньо в частині.

Зазначається, що найближчим часом повітряні сили Західного регіону отримають ще один такий тренажер. Також військові отримали ще одну партію обладнання для командних центрів. До неї увійшли планшети, комп’ютери, монітори, телевізори та інше мережеве обладнання. Уся техніка підсилить роботу командування. Військові з міркувань безпеки не розкривають подробиць, але наголошують, що це підсилить роботу сил ППО.

«Як завжди, не можу розкрити деталей. Але дякую від імені всього нашого командування ІТ-спільноті за підтримку. Будьте певні, вся ця підтримка вдосконалює та поліпшує нашу роботу», сказав Денис Левкович, представник Повітряного командування «Захід».

Нагадаємо, російська загарбницька армія продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі України, і ціллю номер один для ворога залишається Київ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності