• Головна
  • Новини Львова
  • Людина отруїлась димом: у Львові в будинку на вулиці Княгині Ольги загорівся електрощиток

Людина отруїлась димом: у Львові в будинку на вулиці Княгині Ольги загорівся електрощиток

Людина отруїлась димом: у Львові в будинку на вулиці Княгині Ольги загорівся електрощиток

Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Франківської РА

У неділю, 15 січня, у Львові зайнявся електрощиток у будинку на вулиці Княгині Ольги, 5а. Внаслідок пожежі одну людину госпіталізували з ознаками отруєння димом.

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

Жителі будинку закликають провести експертизу, аби з’ясувати причину пожежі та вивчити стан електромережі у будівлі.

«15 січня 2023 року близько о 22:30 відбулось самозаймання електрощитової на 4-му поверсі у 2-му під'їзді житлового будинку, що знаходиться за адресою м. Львів, вул. Кн. Ольги, 5а. Внаслідок чого було госпіталізовано одну людину з ознаками отруєння димом. Прошу з'ясувати причину інциденту, а також провести експертизу, щодо стану електромережі в будинку, надати висновок кваліфікованого експерта та рекомендації, щодо безпеки подальшої експлуатації системи електропостачання. Оскільки є загроза життю та здоров'ю мешканців будинку!», — написав у зверненні користувач Roman Yatsulchak.

Водночас адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Франківської районної адміністрації, а про результат повідомлять згодом.

Нагадаємо, у Львові місцеві жителі скаржаться на безлад у будинку на вулиці Шевченка, 88. Зокрема, там відкритий доступ до енергосистеми будинку. Крім того, люди викидають туди сміття.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності