У Львові водій маршрутки, який збив літню жінку, відбувся умовним терміном

Жінка отримала відкриту черепно-мозкову травму

Залізничний районний суд м. Львова покарав умовним терміном водія маршрутки, який збив на пішохідному переході жінку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/5884/22.

Інцидент стався 9 вересня 2022 року близько 20:00 на вул. Любінській. Водій маршрутного таксі №51, 40-річний мешканець одного зі сіл Львівського району, здійснив наїзд на 71-річну львів’янку. Внаслідок наїзду жінка отримала відкриту черепно-мозкову травму.

У судовому засідання водій визнав свою вину та пояснив, що не зменшив швидкості на нерегульованому пішохідному переході та не зупинився. Потерпіла у судове засідання не з’явилася, однак подала письмову заяву, в якій зазначила, що не має претензій до обвинуваченого.

Так, суд визнав чоловіка винним у завданні тяжких тілесних ушкоджень та покарав позбавленням волі на строк 5 років. Втім, водія звільнили від відбування покарання з іспитовим строком на три роки.

Нагадаємо, внаслідок складних погодних умов та темряви у Львівській громаді за добу 15 січня водії автівок збили трьох людей. Перша ДТП сталася на дорозі Мостиська — Самбір. 23-річна водійка «Жигулів» не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар та збила 64-річного чоловіка. Внаслідок отриманих травм його довелося відвезти до лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності