Львів 13 грудня попрощається із загиблим тероборонівцем

Прощання із загиблим захисником
Фото: Львівська міська рада

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань

У п’ятницю, 13 січня, Львів попрощається з Павлом Малаховським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Павло Малаховський (06.10.1987-03.01.2023). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №86. Закінчив Університет банківської справи у Львові.

У мирний час працював у Публічному акціонерному товаристві «Український інноваційний банк», згодом — у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Абсолют Фінанс». Протягом 2020-2021 років працював у ТОВ «Нова Пошта».

Захоплювався автомобілями, у дитинстві займався боксом.

З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Боровся проти держави-терориста у лавах 106-ої окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України на південному та східному напрямках.

У Павла Малаховського залишилися батьки, бабуся, двоє братів, син, дві тітки, двоюрідні брати та сестра.

Нагадаємо, у Львові 12 січня провели в останню путь трьох Героїв — Максим Василькевич, Володимир Вовк та Тарас Худаш загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності