Впали та безпорадно лежали: у Львові рятувальники допомогли літньому подружжю

У бабусі виявили закритий перелом верхньої третини правої плечової кістки

У Львові рятувальники допомогли літньому подружжю. Бабуся та дідусь впали і не могли підвестися. В підсумку, літню жінку госпіталізували.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

У середу, 11 січня, о 09:05 надзвичайники отримали повідомлення про те, що на вул. Айвазовського на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку необхідно відкрити двері квартири. В помешканні знаходилось літнє подружжя: старші люди впали і не могли самостійно піднятись. Водночас двері із середини були заблоковані ключем, тому родичі не могли їх відкрити ззовні.

Рятувальники за допомогою бензоріза та лома «Hooligan» відчинили двері квартири, забезпечивши працівникам поліції та медикам доступ до помешкання, де знаходилось літнє подружжя. Після огляду медиків бабусю, 1937 року народження, госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню Львова з попереднім діагнозом — закритий перелом верхньої третини правої плечової кістки.

Натомість дідусь, 1936 року народження, після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, 12 січня у Львові на вулиці Каганця виникла пожежа в одноповерховому цегляному житловому будинку. Рятувальники на місці виявили тіло чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності