Посварились за чаркою: у Львові чоловік з ножем напав на свого знайомого

Посварились за чаркою: у Львові чоловік з ножем напав на свого знайомого

Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі

У Львові затримали 40-річного чоловіка, який з ножем напав на свого знайомого і поранив його.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

У понеділок, 9 січня, о 00:30 правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одній із квартир на вулиці Науковій у Львові 42-річний місцевий житель отримав ножове поранення. Як з’ясувалося, того вечора потерпілий перебував у гостях. Під час розпивання спиртних напоїв у нього виник конфлікт зі ще одним гостем, у ході якого 40-річний львів’янин вдарив його ножем у груди та живіт. Потерпілого госпіталізували у лікарню.

Натомість нападника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Правоохоронці повідомили 40-річному львів’янину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині 75-річному чоловікові, який ножем смертельно поранив сина, повідомили про підозру. Підозрюваному обрано запобіжний захід — тримання під цілодобовим домашнім арештом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності