• Головна
  • Новини Львова
  • Взяв 300 тисяч доларів і зник: у Львові шахрай обманув чоловіка, який хотів купити біткоїни

Взяв 300 тисяч доларів і зник: у Львові шахрай обманув чоловіка, який хотів купити біткоїни

Взяв 300 тисяч доларів і зник: у Львові шахрай обманув чоловіка, який хотів купити біткоїни

Посередник не виходить на зв`язок та уникає будь-яких контактів із замовником й відмовляється виконувати взяті на себе зобов`язання в розмірі 10,6 млн грн

Львів’янин передав 300 тисяч доларів людині, яка повинна була купити для нього за ці гроші біткоїни. Вони зустрілися на заправці, де чоловік віддав гроші посереднику. Проте останній не виконав своїх зобов`язань та не перерахував чоловікові вказану монету в той же день.

Про це пише dev.ua.

Гроші посередник також не повернув, хоча для підтвердження того, що він поверне гроші, 1 червня 2022 року склав розписку, в якій зобов`язувався день в день повернути кошти. Місце написання розписки — АЗС «Socar» у Львові.

Тепер посередник не виходить на зв`язок та уникає будь-яких контактів із замовником й відмовляється виконувати взяті на себе зобов`язання в розмірі 10,6 млн гривень.

Через це львів’янин був змушений звернутися до суду. Представником позивача долучено до матеріалів справи фото відповідача, зроблене під час написання боргової розписки, скріншоти телефонного листування між позивачем та відповідачем, що підтверджують наявність заборгованості відповідача перед позивачем.

Львівський суд першої інстанції задовольнив позов.

Нагадаємо, нещодавно у поліцію звернулась 28-річна львів’янка, яка повідомила, що працівники обмінника на вулиці Гнатюка привласнили її гроші — 11 300 доларів США.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності