• Головна
  • Новини Львова
  • Винесли із задимленої квартири: у Львові патрульні врятували п’ять котів під час пожежі (відео)

Винесли із задимленої квартири: у Львові патрульні врятували п’ять котів під час пожежі (відео)

Кіт
Фото: pexels

Перелякані тварини сховалися, однак їх знайшли та винесли на свіже повітря

У Львові поліція шукала п’ятьох котів, які сховалися під час пожежі у будинку на вулиці Трускавецькій.

Про це 4 січня повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Напередодні Нового року на вулиці Тернопільській у Львові в одному із помешкань вибухнув акумулятор та сталася пожежа. Тоді патрульні спільно з рятувальниками евакуювали близько пів сотні людей, а власника житла шпиталізували медики.

Однак на цьому історія з пожежею не завершилася. Того вечора патрульні шукали у задимленому помешканні сусідньої квартири п’ятьох котів.

«Перелякані тварини сховалися, тому для поліцейських це виявилося неабияким квестом. Та залишати пухнастиків напризволяще вони не збиралися. Власники квартири були у розпачі і зі сльозами на очах просили врятувати їхніх домашніх улюбленців», — розповідають патрульні.

У результаті усіх тваринок знайшли й винесли на свіже повітря.

Моральність людини визначає її гуманне ставлення до тварини. Це відео не залишить байдужим нікого ♥️Минулий рік для мешканців багатоповерхівки на вулиці Тернопільський у Львові завершився вибухом акумулятора в одному із помешкань. На жаль, власника житла шпиталізували. Тоді патрульні спільно з рятувальниками евакуювали близько пів сотні людей.І можливо б ця історія на цьому і завершилася. Однак, того вечора патрульні 4-го батальйону, ризикуючи здоров'ям, шукали у задимленому помешканні сусідньої квартири п'ятьох котів.Перелякані тварини сховалися, тому для поліцейських, це виявилося неабияким квестом. Та залишати пухнастиків напризволяще вони не збиралися.Власники квартири були у розпачі і зі сльозами на очах просили врятувати їхніх домашніх улюбленців.На щастя, усіх тваринок знайшли і винесли на свіже повітря. Ось така історія з хепі ендом.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, January 4, 2023

Нагадаємо, 28 грудня о 3-ій годині ночі у Львові на вулиці Тернопільській, 21 у квартирі на сьомому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку зайнялась пожежа, яка повністю знищила помешкання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності