• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові шукатимуть витоки з теплових мереж: містян просять повідомляти про появу зеленої рідини на вулицях

У Львові шукатимуть витоки з теплових мереж: містян просять повідомляти про появу зеленої рідини на вулицях

У Львові шукатимуть витоки з теплових мереж: містян просять повідомляти про появу зеленої рідини на вулицях

Протягом тижня «Львівтеплоенерго» проводитиме пошук витоків із теплових мереж: теплоносій забарвлять у жовто-зелений колір

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго» від завтра, 3 січня, з 09:00 і до 17:00 10 січня будуть проводити пошук витоків із теплових мереж.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради.

Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном.

Відтак, мешканців просять у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби «Львівтеплоенерго» за телефоном: +38(032) 260 33 16.

«Від завтра будемо проводити пошук витоків у всіх районах, які ми обслуговуємо, крім Шевченківського. Для цього теплоносій пофарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору.  

Також прохання до мешканців Сихівського, Галицького, Франківського, Личаківського районів у разі виявлення на вулиці, біля свого будинку чи у підвалі будинку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти за номером телефону +38(032) 260 33 16», — повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, у Львові 3 січня кілька районів будуть без води.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності