• Головна
  • Новини Львова
  • Пожежа у львівській дев’ятиповерхівці на вулиці Тролейбусній: рятувальники розповіли деталі інциденту

Пожежа у львівській дев’ятиповерхівці на вулиці Тролейбусній: рятувальники розповіли деталі інциденту

Пожежа у львівській дев’ятиповерхівці на вулиці Тролейбусній: рятувальники розповіли деталі інциденту

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з вікна квартири вибивалось полум’я

У понеділок, 2 січня, у Львові на вулиці Тролейбусній вогнеборці врятували на пожежі 60 людей, з них 10 дітей, та евакуювали 20 людей.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Так, 2 січня о 00:16 рятувальників сповістили про пожежу на вулиці Тролейбусній, 14 на шостому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку в одній із квартир.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з вікна квартири вибивалось полум’я. Тож рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації загоряння. Зокрема, із задимленого будинку надзвичайники за допомогою рятувальних пристроїв врятували 60 осіб, з них 10 дітей (з яких 3 немовлят), також 20 осіб евакуйовано за межі будівлі. О 00:56 пожежу було локалізовано та о 01:14 ліквідовано силами 5-ти ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 кв. м, пошкоджено стіни та стелю загального коридору на площі 40 кв. м, двері сусідньої квартири. Водночас внаслідок пожежі травмовано 3 особи (2 особи отримали отруєння продуктами горіння, ще одна особа отримала механічну травму), яких госпіталізували до лікувального закладу.

Зазначається, що до ліквідації займання залучалось 32 осіб особового складу та 6 одиниць спецтехніки. Обставини та причина виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Під Голоском 2 січня внаслідок пожежі у квартирі ледь не загинув власник житла. Його сусідів також рятували вогнеборці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності