У Львові суд виправдав жінку, яка продавала наркотичні речовини

У Львові суд виправдав жінку, яка продавала наркотичні речовини

Сихівський районний суд м. Львова виправдав жінку, яка продавала наркотичні засоби.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 464/6889/21.

Встановлено, що обвинувачена домовилася з покупцем під час телефонної розмови, що за певну суму незаконно продасть наркотичний засіб. Цього ж дня вона продала таблетку білого кольору «Субітекс», яка містить наркотичний засіб бупренорфін, обіг якого обмежений. Також жінка придбала та зберігала у своїй квартирі 26 таблеток із цією наркотичною речовиною.

У судовому засіданні обвинувачена своєї вини не визнала та зазначила, що не продавала таблетки. За словами жінки, у 2021 році у неї почали руйнуватися зуби та вона постійно відчувала зубний біль верхньої та нижньої щелепи. Вона не мала фінансової змоги звернутися до стоматолога, а таблетки з аптеки не знімали зубного болю.

Відтак, її знайомий поділився із нею таблетками з наркотичною речовиною, які вона почала вживати через сильний зубний біль. Вона пояснила, що покупцям продавала не таблетки, а «желе», зроблене з алкоголю.

Також обвинувачена сказала, що після проведеного обшуку перестала вживати наркотичні речовини та має на утриманні неповнолітню дитину.

Так, суд дійшов висновку визнати невинною та виправдати жінку за зберігання і збут наркотичних речовин

Нагадаємо, у Львові розшукують чоловіка з психічними розладами.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності