• Головна
  • Новини Львова
  • Аж колесо погнулось: львів’яни скаржаться на жахливий стан дороги на вулиці Кульпарківській

Аж колесо погнулось: львів’яни скаржаться на жахливий стан дороги на вулиці Кульпарківській

Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Франківської РА, а про результат повідомлять згодом

У Львові місцеві жителі скаржаться на жахливий стан дороги на вулиці Кульпарківській. Зокрема, містянин погнув колесо свого автомобіля, коли воно потрапило у вибоїну на дорозі.

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

«Вул. Кульпарківська, 81. Міст над залізничною колією. Необхідно терміново залатати гостроаварійні вибоїни на мості в правій смузі в сторону вул. В. Великого. На фото результат потрапляння в яму, яку не видно через калюжі на мості!», — написав у зверненні користувач Alex Shved.

Натомість адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Франківської РА, а про результат повідомлять згодом.

Водночас у коментарях під дописом містяни також скаржаться на вибоїни, які вони помітили на інших вулицях Львова.

Крім того, на «Гарячу лінію міста Львова» звернувся інший містянин, який зазначив, що дорога на вулиці Кульпарківській не розчищена від піску.

«По всій Кульпарківській внутрішня дорожня розмітка під піском, треба очистити, повідомте дорожників», — написав користувач Pavlo Pavlo.

Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до Франківської та Залізничної райадміністрацій, а про результат повідомлять згодом.

Нагадаємо, у Залізничному районі Львова місцеві жителі скаржаться на жахливий стан дороги перед їхніми будинками. Зазначається, що так дорожнє полотно виглядає вже два роки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності