У Львові жінка відбулася умовним терміном за зберігання боєприпасів

Жінка знайшла боєприпаси у коробці неподалік автомийки

Шевченківський районний суд м. Львова виніс вирок щодо жінки, яка зберігала у себе вдома боєприпаси.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 466/7241/22.

Як встановлено, жінка знайшла боєприпаси 27 серпня, перебуваючи неподалік автомийки. Вона побачила картонну коробку, всередині якої знаходились 25 магазинів до вогнепальної зброї та 720 патронів різного калібру.

Далі обвинувачена перенесла виявлені боєприпаси до своєї квартири, де незаконно зберігала їх до 31 серпня, після чого вони були виявлені правоохоронними органами під час проведення обшуку.

У ході досудового розслідування між прокурором Галицької окружної прокуратури м. Львова та підозрюваною було укладено угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення у виді позбавлення волі строком на три роки. Однак її звільнили від відбування призначеного покарання, встановивши іспитовий термін один рік.

Нагадаємо, у Львові суд покарав працівника СБУ, який, повернувшись зі службового відрядження із зони АТО, привіз із собою боєприпаси. З відрядження із зони проведення антитерористичної операції обвинувачений повернувся у травні 2019-го. До Львова чоловік привіз 90 патронів до автомата Калашникова та 32 патрони до пістолета Макарова. Бойові припаси обвинувачений мав передати до відділу господарського забезпечення УСБУ у Львівській області, однак залишив їх собі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності