• Головна
  • Новини Львова
  • Безперервно гудуть кілька місяців: у Львові мешканці однієї з вулиць скаржаться на шум від кондиціонерів

Безперервно гудуть кілька місяців: у Львові мешканці однієї з вулиць скаржаться на шум від кондиціонерів

Кондиціонери та холодильне обладнання цілодобово шумлять не один місяць

У Львові мешканці будинків на вулиці Вербовій скаржаться на шум від кондиціонерів та холодильного обладнання, що встановлені на одній з будівель.

Відповідне звернення з’явилося 15 грудня у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

Мешканка одного з будинків на вулиці Вербовій скаржиться, що на фасаді будівлі під номером 15 вже не один місяць безперервно і цілодобово шумлять кондиціонери та холодильне обладнання.

«Прошу демонтувати з фасаду будівлі на вул. Вербовій, 15 все незаконно встановлене промислове холодильне обладнання і кондиціонери, які вже багато місяців безперервно й цілодобово нестерпно гудуть і шумлять, тероризують мешканців вулиці, не дають ні жити, ні спати. Рівень шуму в рази перевищує допустимі норми», — написала жінка.

У відповідь на допис жінки «Гаряча лінія міста Львова» скерувала звернення до Шевченківської районної адміністрації. Про результати адміністратори спільноти обіцяють повідомити згодом.

Posted by Марія Марія on Thursday, December 15, 2022

Нагадаємо, у Львові мешканці кількох будинків скаржаться на шум від зламаного вентилятора в магазині мережі «Напої та тютюн», який не припиняється вже понад місяць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності