Спеціально закрив двері: у Львові водій маршрутки не впустив у салон літню жінку

 Спеціально закрив двері: у Львові водій маршрутки не впустив у салон літню жінку

Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до управління транспорту Львівської міської ради

У Львові водій 32-ї маршрутки проігнорував літню жінку та не впустив її у громадський транспорт, хоча перед цим на цій же зупинці підібрав частину пасажирів. Зокрема, водій спеціально закрив двері перед жінкою.

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

«Водій маршруту 32, державний номер ВС 2432 АА, підібравши частину пасажирів на зупинці «Тролейбусна» о 11:44, спеціально закрив двері перед пані похилого віку, залишивши її на зупинці. Закликаю вжити дій», написав у зверненні користувач Roman Zaruma.

Натомість адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відповіли, що скерували звернення до управління транспорту Львівської міської ради, а про результат повідомлять згодом.

Водночас у коментарях під дописом інші користувачі зазначають, що це не перші схожі випадки, пов’язані з водіями на 32-му маршруті.

Проте є й ті, хто з розумінням поставився до вчинку водія та виправдовують його.

Нагадаємо, у Львові 13 грудня відновили рух трамваїв на маршрутах. Проте у місті змінено схему руху трамвая №2, а трамвай №1 не курсуватиме. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності