• Головна
  • Новини Львова
  • Лікуватимуть рани у дітей: лікарня святого Миколая у Львові отримала 17 апаратів вакуумної терапії

Лікуватимуть рани у дітей: лікарня святого Миколая у Львові отримала 17 апаратів вакуумної терапії

Лікуватимуть рани у дітей: лікарня святого Миколая у Львові отримала 17 апаратів вакуумної терапії

Під дією негативного тиску вакууму апарати знезаражують рану, висмоктують із неї зайву рідину і таким чином сприяють швидшому її загоєнню

Лікарня святого Миколая Першого ТМО Львова отримала 17 апаратів вакуумної терапії. Вони дозволять ефективно лікувати рани та шрами, які щодня отримують маленькі та дорослі українці внаслідок бойових дій.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Вакуумні системи необхідні для лікування опіків і ран, для загоєння яких зазвичай потрібно багато часу. Під дією негативного тиску – вакууму, апарати знезаражують рану, висмоктують із неї зайву рідину і, таким чином, сприяють швидшому її загоєнню. Дякуємо благодійникам за обладнання й за турботу про здоров’я діток», зазначають у лікарні святого Миколая.

Там додали, що апарати передали Renasys Touch від Фундації Дім Рональда МакДональда.

Зазначимо, що через російську агресію щодня страждають сотні людей. Для того, аби зробити їхнє лікування й реабілітацію комфортними й доступними в Україні, у Львові в Національному центрі реабілітації «Незламні» (UNBROKEN) з кожним українцем працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, уже відкрили протезну майстерню та встановлюють біонічні протези. Детальніше про це можна дізнатись тут. Натомість зробити пожертву можна, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, львівські лікарі прооперували 5-місячного хлопчика, який через щілину піднебіння не міг нормально дихати, їсти та спати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності