Львів 7 грудня попрощається з Героєм Дмитром Роратом

Львів 7 грудня попрощається з Героєм Дмитром Роратом

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

У середу, 7 грудня, Львів попрощається з Героєм Дмитром Роратом, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться о 12:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Дмитро Рорат (26.10.1991-29.11.2022) Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №98 міста Львова. Закінчив Вище професійне училище №20 міста Львова.

Активно займався футболом. Після завершення навчання проходив службу у складі військової частини А1107.

Із 2014 року працював комплектувальником товарів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «АШАН Україна Гіпермаркет». Згодом був переведений на посаду старшого продавця продовольчих товарів. Із 2016 року працював за кордоном.

Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації боронив державу від окупантів у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Дмитра Рората залишилися батьки, троє братів, троє сестер, дружина та донька.

Нагадаємо, 6 грудня у Стрию відкрили алею імені Героя Тараса Бобанича «Хаммера». Символічно її відкрили в День Збройних Сил України, адже Тарас Бобанич був воїном та справжнім захисником України, який пішов на фронт ще у 2014 році.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності