• Головна
  • Новини Львова
  • Не втратив пильності у позаслужбовий час: у Львові патрульний, йдучи додому, затримав крадія

Не втратив пильності у позаслужбовий час: у Львові патрульний, йдучи додому, затримав крадія

Коли ймовірний зловмисник зрозумів, що його викрили, спробував втекти, але поліцейський перешкодив йому

У Львові патрульний, йдучи після служби додому, затримав ймовірного крадія.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У середу, 30 листопада, близько 20-ї години старший інспектор відділу пресслужби Володимир Лаба, повертаючись додому, помітив бійку на вулиці Городоцькій. Шарпанину влаштували двоє чоловіків та жінка. Остання кричала, аби їй повернули телефон.

Поліцейський, не роздумуючи, побіг на допомогу. Він розборонив усіх учасників конфлікту. Водночас жінка розповіла, що один із чоловіків поцупив у неї телефон. На вказівку патрульного мешканець Львівщини вийняв з кишені ґаджет та почав стверджувати, що він належить йому.

Втім все стало зрозуміло, коли патрульний попросив розблокувати мобільний — чоловік не зміг ввести пароль. Проте не зробила цього й жінка. Аж раптом пролунав дзвінок на цей пристрій і схвильований співрозмовник розповів патрульному, що він є власником телефона. Коли ймовірний зловмисник зрозумів, що його викрили, спробував втекти, але патрульний перешкодив йому.

Згодом, прийшовши на місце події, потерпілий розповів, що здійснює пасажирські перевезення. Ймовірно, під час видачі багажу пасажирам, крадій зайшов у транспортний засіб та вкрав телефон.

Щасливий чоловік щиро подякував патрульному за допомогу, а справою надалі займалась слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, у Львові патрульні допомогли містянину повернути загублені речі. Зокрема, днями правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тракт Глинянський перехожий знайшов на АЗС мобільний телефон та документи на транспортний засіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності