• Головна
  • Новини Львова
  • Розгублено блукали містом: у Львові патрульні допомогли двом літнім людям, які загубились

Розгублено блукали містом: у Львові патрульні допомогли двом літнім людям, які загубились

Поліцейські заспокоїли літніх людей та допомогли їм знайти їхню домівку

У неділю, 27 листопада, львівські патрульні допомогли двом літнім людям, які розгублено блукали містом та не пам’ятали, де знаходиться їхній дім.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Один із випадків трапився близько 3-ї години ночі на перетині вулиць 700-річчя Львова та проспекту В‘ячеслава Чорновола. Там патрульні помітили бабусю та зупинились, щоб з‘ясувати, чи все у неї гаразд. Виявилося, що бабуся нічого не пам‘ятала та не розуміла, де знаходиться. 74-річна львів’янка дала патрульним своє посвідчення. Натомість інспектори встановили, що ще опівночі дочка заявила про зникнення матері.

Водночас про іншого літнього чоловіка, який лежав на вулиці Шолом-Алейхема, поліцейських повідомили небайдужі громадяни. На місці події патрульні виявили 80-річного дідуся, який нічого не пам‘ятав. Охоронці порядку заспокоїли його та почали встановили можливі дані помешкання рідних чоловіка. Інспектори з‘ясували, що вже майже два дні львів‘янина розшукує дружина. Тож львівські патрульні зателефонували рідним та повідомили хороші новини.

Нагадаємо, у Львові небайдужий містянин допоміг правоохоронцям, повідомивши про водія, який створював небезпечні ситуації на дорозі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності