• Головна
  • Новини Львова
  • Обматюкав патрульних та поїхав у відділок: у Львові на п’яного пішохода склали кілька адмінматеріалів

Обматюкав патрульних та поїхав у відділок: у Львові на п’яного пішохода склали кілька адмінматеріалів

Фото: Pexels
Фото: pexels

У відділку патрульні склали на порушника три адмінматеріали

Вчора, 25 листопада, близько 22-ї години на вулиці Джорджа Вашингтона патрульні побачили трьох пішоходів, які йшли проїзною частиною.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Патрульні зробили зауваження пішоходам. Двоє чоловіків одразу зійшли з проїзної частини і визнали, що вчинили неправильно. Однак 53-річний львів'янин вирішив, що поліцейські дарма їх зупинили. Він висловлювався нецензурно до патрульних, відтак поїхав у відділок поліції для оформлення адмінматеріалів.

Чоловік отримав протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство), постанови за ст. 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та за ч. 3 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом у нетверезому стані) КУпАП.

Патрульні нагадують пішоходам, що зараз дуже важливо позначити себе на дорозі світлоповертаючими елементами та неухильно дотримуватись правил.

Нагадаємо, у Львові водій, який в’їхав у припарковані автомобілі, а після цього випив горілку та втік, заплатить штраф у розмірі 34 тис. гривень. Також його позбавили прав керування транспортними засобами на три роки.

Спочатку водій намагався приховатися від поліції, однак потім сам помилково зателефонував патрульним та повідомив своє місцеперебування

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності