• Головна
  • Новини Львова
  • Загинув у березні, але тіло повернули лише зараз: у бою на Херсонщині загинув львів’янин

Загинув у березні, але тіло повернули лише зараз: у бою на Херсонщині загинув львів’янин

Загинув у березні, але тіло повернули лише зараз: у бою на Херсонщині загинув львів’янин

У лавах Збройних Сил України, у складі 80-ї львівської десантно-штурмової бригади, воїн тримав оборону на Миколаївщині та Херсонщині

На Херсонщині, захищаючи Україну, загинув львів’янин Григорій «Гриць» Добош. Це сталося 19 березня 2022 року в бою під Снігурівкою. Тіло воїна вдалося повернути лише в листопаді, після звільнення Снігурівки від російських окупантів.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Григорій Добош народився 29 вересня 1991 року у Львові. Тут здобув середню освіту та продовжив навчання на економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Після закінчення вишу пройшов військову строкову службу. Працював у приватних фірмах у Львові та за кордоном.

До Спілки Української Молоді «Гриць» долучився ще в шкільних роках. Як розповідають в організації, жодне його літо не минало без сумівських таборів і мандрів. В СУМі він познайомився і зі своєю майбутньою дружиною, на таборі.

Наприкінці лютого 2022 року Григорій був серед тих, хто першим безстрашно пішов боронити Незалежність та суверенність України. У лавах Збройних Сил України, у складі 80-ї львівської десантно-штурмової бригади, тримав оборону на Миколаївщині та Херсонщині.

Загинув Григорій Добош разом з двома побратимами 19 березня 2022 року в бою під Снігурівкою.

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами 23 листопада на Донецькому напрямку загинув боєць зі Львівщини Василь Мацько.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності