У Львові на 15 років посадили «ЛНРівця» за обстріл позицій ЗСУ

За «особливі заслуги» перед терористами у 2016 році засудженому було доручено пронести так званий «прапор перемоги» на параді 9 травня в Луганську

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури суд визнав винним громадянина України, який воював за «ЛНР». Чоловік здійснював обстріли позицій ЗСУ.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

Прокурори у суді довели, що мешканець Луганська, з позивним «Боцман», у період 2014-2018 років командував взводом вогнеметної роти окремої гвардійської мотострілецької бригади ім. Ворошилова так званої народної міліції «ЛНР». Він здійснював вогневе прикриття диверсійно-розвідувальних груп та безпосередньо вів обстріли позицій підрозділів Збройних Сил України.

За «особливі заслуги» перед терористами у 2016 році засудженому було доручено пронести так званий «прапор перемоги» на параді 9 травня в Луганську.

За участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України) його засудили до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Франківський районний суд м. Львова визнав винною львів’янку, яка поширювала матеріали з виправдовуванням збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 2 ст. 436-2 ККУ).

Також за матеріалами СБУ на Львівщині викрили жінку, яка принижувала національну честь та гідність українців.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності