У Львові небайдужий перехожий допоміг патрульним зупинити нетверезого водія

Чоловік розповів, що від Оперного театру в напрямку проспекту Чорновола їде автомобіль Hyundai Accent, водій якого «підрізає» усіх на своєму шляху

У Львові небайдужий містянин допоміг правоохоронцям, повідомивши про водія, який створював небезпечні ситуації на дорозі.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У четвер, 24 листопада, близько 17-ої години до екіпажу, який оформляв ДТП на площі Різні, звернувся небайдужий чоловік. Він розповів, що від Оперного театру в напрямку проспекту Чорновола їде автомобіль Hyundai Accent, водій якого «підрізає» усіх на своєму шляху.

Поліцейські помітили згадане авто й одразу зупинили його. Водій мав ознаки алкосп'яніння, тож 39-річному мешканцю міста Пустомити запропонували пройти перевірку на стан сп'яніння. Втім водій відмовився це зробити. Крім того, він не захотів показати свої документи.

В підсумку нетверезий водій отримав, окрім протоколу за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, ще й постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила у спосіб, який дає можливість поліцейському прочитати та зафіксувати дані, що містяться в посвідченні водія відповідної категорії) КУпАП.

Нагадаємо, у Львові водій, який в’їхав у припарковані автомобілі, а після цього випив горілку та втік, заплатить штраф у розмірі 34 тис. гривень. Також його позбавили прав керування транспортними засобами на три роки.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності