У Львові безхатько вдруге попався за кермом під наркотиками

Тепер чоловік має заплатити 34 тис. гривень штрафу

Сихівський районний суд м. Львова покарав водія штрафом у 34 тис. гривень за водіння у стані наркотичного сп'яніння. Зазначається, що чоловік зареєстрований у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи  № 464/5217/22.

Виявили чоловіка 28 жовтня на вул. Зеленій, 149. Він керував автомобілем «Опель» з ознаками наркотичного сп'яніння, а саме: неприродна блідість шкірного покриву обличчя, а зіниці очей не реагували на світло. Від проходження перевірки водій відмовився у присутності двох свідків.

Власне, це вже вдруге за рік, як водій сідає за кермо у стані наркотичного сп'яніння. Перший раз його виявили 23 липня. Тоді чоловіка покарали штрафом у розмірі 17 тис. гривень.

Так, суд врахував покази свідків і відео, яке було долучене до справи, та визнав чоловіка винним. Тепер він заплатить штраф у розмірі 34 тис. гривень.

Нагадаємо, у Львові водій втік з місця ДТП і помилково видав себе поліції. Спочатку водій намагався приховатися від поліції, однак потім сам помилково зателефонував патрульним та повідомив своє місцеперебування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності