А раптом там вибухівка: у Львові містяни поскаржилися на підозрілу вантажівку

А раптом там вибухівка: у Львові містяни поскаржилися на підозрілу вантажівку

Звернення вже скерували до Личаківської районної адміністрації

У Львові містяни поскаржилися на підозрілий автомобіль без номерних знаків, що вже досить тривалий час стоїть на вулиці Лисенка, 63. Люди переживають, що у вантажівці може бути вибухівка або інші небезпечні речі.

Таке повідомлення місцевий житель залишив у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

«З весни 2022 року на вул. Лисенка, 63 припаркований автомобіль без номерних знаків. Телефонні звернення на 1580 та 102 безрезультатні. Враховуючи воєнний стан і факт, що ніхто з мешканців прилеглих будинків не знає походження даного транспортного засобу, прохання перевірити його походження та евакуювати», — написав автор допису Volodymyr Klyuchnyk.

У коментарях під дописом люди по-різному оцінюють цю ситуацію. Наприклад, дехто вважає, що машину дійсно варто перевірити, адже там може бути вибухівка.

Дехто ж пропонує віддати це авто на потреби ЗСУ.

Водночас одним із коментарів пропонується перевірити авто, а що далі робити з вантажівкою — вирішать правоохоронці.

Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відреагували на звернення та скерували його до Личаківської районної адміністрації, зазначивши, що про результат повідомлять додатково.

Нагадаємо, на Facebook-сторінці «Гарячої лінії міста Львова» з’являється чимало дописів мешканців про затоплення під'їздів та підвалів.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності