«Львівводоканал» витратить 29 млн гривень на охорону своїх об’єктів

«Львівводоканал» витратить 29 млн гривень на охорону своїх об’єктів

Початок аукціону відбудеться 29 листопада

Львівське комунальне підприємство «Львівводоканал» витратить понад 29 млн гривень на охорону своїх об’єктів.

Відповідний тендер опублікований на порталі «Prozorro».

За кошти компанія охоронятиме насосні станції «Сихів», «Сокільники», «Кривчиці», «Північна-35», «Довга», «Рясне-2», виробничу базу, склад МТЗ та 3 (три) водозбірники у м Львові, «Збоїща», «Винники», «Миколаїв», «Будзень-2», «Будзень-3», «Карачинів», «Бібрка», «Малечковичі», «Зарудці», «Глинна Наварія», «Воля Добростанська», «Великополе», «Кам’яноброди», «Плугів», «Плугів-2», «Червоне», каналізаційні очисники, приміщення сервісного центру та адмінбудівлі, а також адміністративні території.

Охоронна компанія повинна буде контролювати ввезення та вивезення цінностей з території, реагувати на спрацювання охоронної та пожежної сигналізації, нести повну матеріальну відповідальність у випадку крадіжки.

Окрім того, учасники повинні відповідати низці вимог. Так, компанія повинна мати пульт централізованого спостереження та чергової частини. Виїзд групи швидкого реагування із травматичною зброєю та спеціальними засобами повинен відбутися протягом 10 хвилин, а їх прибуття — не пізніше 20 хв у м. Львові та 50 хв у Львівській області з часу повідомлення на пульт.

Послуги з охорони об’єктів повинні здійснюватися з 1 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року. Початок аукціону відбудеться 29 листопада.

Нагадаємо, Львівська обласна прокуратура придбала новенький автомобіль за майже 600 тисяч гривень. Очікувана вартість закупівлі становила 600 тисяч гривень. У відкритих торгах взяла участь лише одна компанія — ПрАТ «ГАЛИЧИНА–АВТО».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності